Schimbarea Rezultatelor De Fitness Pentru Bărbați După 40 De Ani

Nu este ca și cum m-am trezit să îmbătrânesc brusc sau ca și cum s-ar fi întâmplat peste noapte. Îmi place în continuare un antrenament bun și găsesc călăritul cu bicicleta unul dintre cele mai relaxante lucruri pe care le pot face. Dar când vine vorba de modificări, cum ar fi pierderea în greutate sau creșterea masei musculare, este tot mai greu de făcut pe măsură ce îmbătrânesc.

Prin harul lui Dumnezeu, multe dintre schimbările de a îmbătrâni sunt mari. Copiii mei au crescut pentru a deveni prietenii mei. Și soția mea se ocupă de cea mai mare parte a problemelor îngrijorătoare și îngrozitoare (deși fac o sumă mică pentru mine, astfel încât să obțin aspectul ocazional murdar și să mă simt mândru când totul se rezolvă).

Omul după 40 de ani

O altă schimbare bună este că tot părul care era hotărât să plece a dispărut deja, lăsându-mi același aspect în fiecare zi în oglindă. În plus, dacă îmi doresc cu adevărat un aspect nou, aș putea folosi întotdeauna fierul curling pe unele dintre sprâncenele incredibil de lungi!

Cu toate acestea, cea mai mare schimbare dintre toate este că am nepoți. Asta în momentul în care ne-am dat seama că trebuie să facem schimbări dacă o să petrecem timp de calitate cu nepoții noștri și să nu fim epuizați.

În urmă cu doi ani, soția mea și cu mine călăream 150 de mile pe săptămână-15 mile pe zi la muncă, o plimbare de 30 de mile în weekend și o plimbare de 10 mile de mai multe ori pe săptămână doar pentru distracție! Locuind în Indiana, puteți merge doar cu bicicletele aproximativ 8 luni pe an, în cel mai bun caz. Așa că a început hibernarea noastră de iarnă. După o lungă concediere de iarnă, m-am trezit în formă, cu 20 de kilograme supraponderale și nemotivate.

Anul Următor A Fost Din Nou, Oprit Din Nou

Nu a primit niciodată o rutină bine susținută în tot sezonul. Știam că trebuie să găsim o modalitate de a ne menține motivați – nu doar pentru a ne pune în formă, ci pentru a ne menține în formă.

O mare problemă este că nu sunt o persoană căreia îi place să facă dieta. De fapt, îmi place să mănânc. Am aflat că sunt un consumator de stres, ceea ce face să slăbești și mai greu. Așadar, primul meu pas a fost să găsesc o modalitate de a fi responsabilă față de mine și față de ceilalți, în special soția mea.

Al doilea a fost să găsesc o dietă bună, care pentru mine (în cea mai mare parte) s-a dovedit a fi doar să urmăresc ceea ce mănânc și să mă reduc înapoi. Când soția mea și cu mine am ieșit să mâncăm am început să comandăm o singură masă și să o împărțim. La început, orice masă ar face. Dar, pe măsură ce metabolismul nostru s-a accelerat, doar o masă mai mare ar satisface. Chelnerii și chelnerițele au fost foarte înțelegători și ne-au tratat bine (încă mai recomandăm la fel de generos ca înainte). Am învățat, de asemenea, că dacă mănânc doar când îmi este foame, toate mâncarea sunt bune, chiar și fructe și legume.

Al treilea a fost să găsesc un antrenament bun care mi-a plăcut, care a fost destul de ușor, deoarece nu-mi place să călărească bicicletele, chiar îmi place! În cele din urmă, am vrut să găsim un loc unde să trecem toate acestea sub un singur acoperiș.

Un Lucru Pe Care Viața M-a Învățat-l Este

Dacă vrei să îți faci o slujbă, trebuie să ai instrumentele potrivite. Avem deja bicicletele și echipamentele pentru exerciții fizice. Apoi am găsit o modalitate de a bate căldura, ploaia și vremea rece. Ne-am luat bicicletele în interior și le-am pus pe noile noastre unități interioare de ciclism fixe (cum ar fi bicicliștii olimpici cu trenul), care ne permit să ne plimbăm în fața televizorului. Costul a două unități a fost mai mic de 1/4 costul unei benzi de alergare sau al unei biciclete de antrenament.

Apoi, fiul meu ne-a arătat unul dintre cele mai bune instrumente pe care le-am avut vreodată … un CD numit Workoutware. Ajunsesem în momentul în care îmi doream să fac o schimbare permanentă. Ceea ce am făcut cu viața mea a contat … ce am mâncat, cât de des am lucrat și modul în care corpul meu a răspuns la antrenament, ritmul meu cardiac, măsurătorile corpului și procentul de grăsime corporală au fost toate lucrurile pe care trebuia să le privesc. , dacă aș fi vrut să am energie pentru a mă juca cu nepoții mei. Exact asta a oferit acest CD – o inspecție mai atentă asupra mea și a obiceiurilor mele!

După o zi de a-mi urmări cu atenție dieta, am știut că trebuie să fie schimbări. Gustările mă omoară. Urmărirea măsurătorilor corpului și a greutății a fost un punct de plecare umilitor. Dar exact asta a fost … un punct de plecare către o viață mai sănătoasă. Așa că am început să înregistrez totul.

Timpul este întotdeauna o mare problemă în viața noastră, iar urmărirea dietei mele a avut timp. Dar odată ce am stabilit un model sau o rutină, puteam să stau repede și să înregistrez informații o dată pe săptămână. Când introduceți informațiile mai rar, mi s-a părut prea ușor să mă întorc în obiceiuri rele și vechi. Responsabilitatea este totul și cu cât sunt mai multe persoane responsabile, cu atât este mai ușor pentru toată lumea să rămână cu ea. Răspunderea de grup pune și ea ceva distracție.

La vârsta mea, iau acum o serie de vitamine, aminoacizi și lucruri pentru a ușura o varietate de afecțiuni. Cu prețul acestor elixire pentru omul medicamentului, sunt suficient de strâns (fără bani) pentru a dori să știu dacă ajută cu adevărat. Programul software îmi permite să urmăresc suplimentele mele și include un loc în care să iau note.

Am Avut Unele Probleme Cu Genunchii Și Coatele

De fapt, îmi făceam articulații rigide peste tot, așa că am început să iau sam-E. Soția mea a spus că a observat că am un temperament mai bun și că este mult mai plăcut să fiu în jur (Sam-E îmbunătățește atât starea de spirit, cât și articulațiile!). În fiecare zi, i-aș fi putut cumpăra flori, am obținut același răspuns și în timp scurt am fost bani înainte. Dar articulațiile mele s-au îmbunătățit atât de repede încât m-am simțit mai bine în mai puțin de o lună.

De asemenea, trebuie să țin evidența statisticilor corpului și a antrenamentelor. Dacă mă voi disciplina, vreau să știu că funcționează ca la efectele pozitive ale preluării sam-E. Așa că vreau să am o înregistrare despre câți centimetri este în jurul burtei mele. Dacă pierd un centimetru, știu că antrenamentul meu funcționează. Dacă nu pierd într-o perioadă de timp rezonabilă, știu că trebuie să-mi reglez antrenamentul. La fel, dacă încerc să câștig mușchi, vreau să privesc cum în jurul brațelor și picioarelor măresc.

De asemenea, este important să-mi urmăresc ritmul cardiac și să-l urmăresc ușor, deoarece antrenamentele îmi îmbunătățesc starea de fitness. Am văzut că călăritul meu pe bicicletă crește la distanță, deoarece timpul scurs crește mai scurt. Cantitatea de greutate pe care o pot ridica devine mai mare. Înregistrarea câștigurilor și pierderilor mele este totul impresionant atunci când ating butonul care le transformă în grafice!

Sunt în momentul în care nu am nicio dorință de a fi superstar. Totuși, vreau să îmbătrânesc cu demnitate și vreau să-mi iubesc soția, copiii și nepoții într-un mod semnificativ. Vreau mai mult decât emoția iubirii. Vreau să pot să-i arunc o minge nepotului meu – nu doar să mă uit. Vreau să-mi ajut copiii cu proiectele casei lor; să mă plimb, să mă plimb și chiar să alerg cu soția mea. Vreau să pot înclina genunchii dacă familia are nevoie de rugăciunile mele.

Iubirea este un verb și vreau ca acțiunile din viața mea să o dovedească – și în viața ta. Scriu acest lucru pentru a împărtăși câteva dintre lucrurile care m-au ajutat … bicicleta mea, unitatea mea de biciclete staționare pentru călăritul în interior, „fierul de curling” (o glumă internă pentru barul meu de curl) și software-ul meu Workoutware, care este la fel de important ca orice echipament de exercițiu pe care îl am.

Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze antrenamentul și să vă păstreze în siguranță și în formă!