Dispozitive De Extindere A Penisului Și Pompe

Pompele de mărire a penisului au fost folosite în ultimele două decenii ca o modalitate de a crește dimensiunea penisului. Cert este că, în ultima vreme, pompa penisului a scăzut din foc în lumina dispozitivului de mărire a penisului. Acest lucru se datorează problemelor cu pompa penisului și succesului pe care extensorul penisului l-a văzut.

Cum Funcționează Pompa De Mărire A Penisului

O pompă de mărire a penisului este un tub de plastic gol, care se potrivește peste penis într-un sigiliu etanș la baza. O pompă de mână mică este atașată și atunci când este utilizată, sângele este extras din corp pentru a forța sângele în penis.

Acest proces este ceea ce îi conferă un aspect mai mare. Pentru a menține erecția mai mare, trebuie să se pună un inel strâns în jurul bazei penisului pentru a ține sângele. Unii bărbați care au probleme cu păstrarea erecțiilor folosesc această metodă și pot avea contact sexual timp de aproximativ 30 de minute.

Cum Se Compară Dispozitivul De Mărire A Penisului Cu Pompa

Una dintre problemele principale ale pompei este rezultatele obținute. Așa cum am menționat, pompele pentru penis oferă o soluție temporară de îmbunătățire a bărbaților, în timp ce o targă de penis oferă câștiguri permanente. Un dispozitiv de tracțiune a penisului întinde ușor penisul pentru a-l face mai lung și mai gros în timp. Mai mult sânge poate umple penisul, ceea ce duce la erecții mai mari și mai dure.

Nici nu este nevoie de un inel de cocoș. Toate câștigurile de dimensiuni făcute cu un dispozitiv de tracțiune sunt permanente și îți vei păstra dimensiunea penisului mai lungă și mai groasă, indiferent dacă este erectă sau nu (se va atârna mai jos).

O altă problemă a pompei de mărire a penisului este efectele secundare negative bine raportate ale utilizării pe termen lung. Un bărbat poate deveni dependent de pompa penisului pentru a obține o erecție. Pompa de mărire a penisului poate face ca penisul să fie umflat, mai mic, iar utilizarea incorectă a acestuia poate deveni chiar dureroasă pentru a lăsa cicatrici. Aceasta nu este o modalitate de a trata instrumentul de creare a iubirii omului.

De cealaltă parte, întinderea penisului întinde în mod natural penisul în timp, care se vindecă de la antrenamentul de întindere, în timp ce nu îl folosești. Purtat de obicei oriunde între 2-9 ore pe zi, dispozitivul de mărire a penisului oferă bărbaților o soluție flexibilă și permanentă pentru mărirea naturală a penisului.

Anatomia penisului
https://www.britannica.com/science/penis

Bărbații din studiile clinice făcute pe dispozitivul de tracțiune a penisului au câștigat 1,6 in 6 luni și dacă sunt combinate cu exerciții de penis, în acest timp pot fi obținute cu ușurință 2 cm.

Cum Crește Penisul Cu Dispozitivul De Mărire A Penisului

Extensorul de mărire a penisului declanșează o creștere nouă a țesuturilor pe măsură ce corpul se adaptează forței de întindere. Dispozitivele de mărire a penisului nu sunt dureroase de utilizat și se obișnuiesc cu ușurință. La urma urmei, ce mai multă motivație îți dorești decât să-ți vezi penisul să crească în noua lungime permanentă, după doar câteva săptămâni!

Dispozitivele de tracțiune a penisului au început în chirurgia de mărire a penisului postoperator și în alte practici de chirurgie plastică. Încep să fie folosite pentru a vindeca cicatricile, arsurile și re-creșterea țesuturilor. Extensorii de penis sunt acum o alternativă autentică la intervenția chirurgicală, recomandată de urologi (medicii de sănătate pentru bărbați), ca tehnică naturală de mărire a penisului la domiciliu. Dispozitivul de tracțiune este dovedit clinic pentru a mări penisul și pentru a remedia curbura penisului care poate sau nu rezulta din boala Peyronies.

Poate fi timpul pentru o schimbare. Cheltuielile pentru penisuri au devenit pentru prima dată populare în Europa și sunt acum disponibile pentru bărbații din Statele Unite. Mulți bărbați și-au pus pompele de mărire a penisului în schimbul rezultatelor rapide și permanente obținute de la dispozitivul de mărire a penisului.