Ejacularea Prematură Are O Bază Organică

Asociatia Urologica Americana a prezentat intr-un sondaj medical ca 32% dintre barbati s-au caracterizat ca ejaculatori prematuri. Asta e uimitor. Unul dintre trei bărbați se simte ca un copil nu un bărbat, deoarece nu se poate controla atunci când își propune să facă plăcere unei femei, în ciuda dorinței generale a bărbatului de a face femeile să spună lucruri frumoase despre ele.

Există mai multe teorii despre cauza ejaculării precoce:

 1. contracții hiperactive și necontrolate ale muşchii pubococcigieni care eliberează lichidul seminal odată ce ajunge în uretra bulbosă.
 2. hipersensibilitatea nervilor penisului care face ca bărbații să vină prea repede.
 3. slăbiciune naturală a glandelor prostatei sau cauzată de motive medicale.
 4. stresul și anxietatea trăite în viață cu o mențiune specială când anxietatea este legată de prima experiență sexuală.
 5. problemele relațiilor pot interfera în calea performanței sexuale bune.
 6. probleme psihologice (foarte des) dezvoltând frica de femei și probleme sexuale.

În ultimii ani, dovezi științifice indică faptul că un nivel ridicat de serotonină la nivelul sistemului nervos central pare să crească latența sau perioada de timp de la penetrare la ejaculare. Tipii depresivi au aflat că inhibitorii selectivi ai recaptării serotoninei (Antidepresiv) pot întârzia orgasmul. Acesta este un efect secundar negativ pentru unii, dar pozitiv pentru ejaculatorii prematuri.

Ejacularea Prematură

Analizând relația dintre cantitatea crescută de orgasm serotonim și întârziat, concluzia este că cauza ejaculării precoce are o bază organică.

Un Exercițiu Simplu De A Prelungi Sexul Și De A Crește Rezistența Sexuală

Uneori, depășirea ejaculării precoce și învățarea cum să dureze mai mult în pat este o problemă de a învăța tehnici de relaxare eficiente și de a aduce mai multă conștientizare în experiențele tale sexuale. Interesant este că această idee contrazice multă înțelepciune predominantă în jurul „amorțirii” senzațiilor sexuale și a distragerii de la experiență. Vreau să împărtășesc un exercițiu foarte simplu pentru a crește ceea ce numesc „conștientizarea cocoșului” tău. Cu cât ești mai prezent cu toate sentimentele și senzațiile tale, cu atât nivelul de control și excitație îți este mai mare și astfel orgasmele tale vor fi mai intense.

Do You Learn How To Stay Longer In Bed? An Extra Bonus!

Amintiți-vă, orgasmul și ejacularea sunt două evenimente fiziologice separate pentru un bărbat (și oh, doar apropo, și pentru o femeie!). Rezultatul final este că veți dezvolta mai mult control, pur și simplu prin creșterea și perfecționarea conștientizării, în special cea a cocoșului. Concentrarea și dezvoltarea conștientizării este unul dintre darurile Tantrei. Cuvântul Tantra este un cuvânt sanscrit care înseamnă extinderea conștiinței și eliberarea de energie. Aș avea nevoie de o altă serie de articole pentru a începe să aprofundăm asta. Deocamdată, vreau să vă concentrați pe un exercițiu. Cu toții avem obiceiul cronic de a ne ține departe de organele genitale, așa că încercați acest lucru!

Exercitiul

Stând sau așezat, fiți confortabil. Relaxează-ți respirația, observă fiecare respirație care trece prin nări. Apoi, după câteva minute, aruncați-vă respirația în buric. Următoarea scădere a conștientizării către perineu, între testicule și anus. Și apoi la podeaua pelvină. Adu-ți conștientizarea pe podeaua pelviană și relaxează-ți totul. Relaxează-ți fesele și anusul. (Pardoseala pelvină este piesa de mușchi de-a lungul bazei pelvisului, atașându-se la oasele sitz, oasele pubiene și coccisul, formând baza torsului tău) Genitale sunt cuprinse de acești mușchi. De obicei, trageți în continuu pe podeaua pelvină inconștient cu tensiunea voastră interioară, reducând senzația.

Din acest moment, în fiecare moment în care vă amintiți, aduceți-vă conștientizarea pe podeaua pelvină și RELAX TOTUL! Pe măsură ce stai sau te așezi, simți cu conștiința ta toată lungimea cocoșului tău pe măsură ce se extinde din miezul profund din interiorul și departe de corp. Simte rădăcina adâncă, unde se alătură și iese din corpul tău. Vizualizați-vă cocoșul sacru, ca generator de energie iubitoare, o baghetă magică. Imaginați-vă și simțiți un incendiu care se umple și inundă zona pelviană. Simte intensitatea celor mai subtile senzații. Relaxați-vă în organele genitale. Simte-i din interior spre exterior. Relaxa. Fii mai înrădăcinată în baza penisului tău. Țineți întregul penis în conștientizare, nu doar vârful.

Întrebați-vă „Cum pot deschide mai mult?”

Concentrează-te pe cum se simte, nu pe locul unde se află. Observați cum crește sensibilitatea și excitația dvs. simțindu-vă într-o manieră relaxată. Nu există niciun rezultat aici, decât să vă relaxați și să vă simțiți mai mult. Acesta este exercițiul, practicați-l des! În timp ce pare în contradicție cu atâta teorie despre distragerea și amorțirea plăcerii sexuale, principiul de bază al creșterii conștientizării în timpul sexului este acesta; Simte-ți corpul, sexualitatea și orgasmele; și Aflați-vă corpul, sexualitatea și orgasmele; apoi stăpânește-ți corpul, sexualitatea și orgasmele!

 1. https://emedicine.medscape.com/article/435884-overview
 2. https://familydoctor.org/condition/premature-ejaculation/
 3. https://www.health.harvard.edu/a_to_z/premature-ejaculation-a-to-z
 4. https://www.urologyhealth.org/urologic-conditions/premature-ejaculation
 5. https://www.lemonaidhealth.com/blog/premature-ejaculation-what-causes-it-and-how-to-prevent-it

Într-un articol care urmează, voi explora modul în care ideea de control sexual și de stăpânire nu se referă deloc la control… ci asta ar fi înaintea mea. Până atunci bucurați-vă să exersați – și să învățați cum să durați mai mult în pat în același timp!