De Ce Sunt Importante Pentru Mine Antioxidanții?

Antioxidanții

Știați că atunci când respirăm oxigen, acesta interacționează cu anumite molecule din corpul nostru pentru a crea radicali liberi și că acești radicali liberi afectează structuri celulare importante, cum ar fi ADN-ul și membranele celulare?

Ei bine, este adevărat și această deteriorare poate determina celulele să funcționeze slab și să mute. Deteriorarea radicală liberă poate duce la îmbolnăvire și îmbătrânire.

Suntem expuși la cantități uriașe de radicali liberi de la poluare și pesticide. De fiecare dată când respirați, luați în considerare milioane de molecule radicale libere create de fumul de țigară, radiații și emisii de automobile. De fiecare dată când mănânci, consumi radicali liberi sub formă de pesticide și conservanți.

Aici Intră Antioxidanți

Corpurile noastre au un sistem natural de apărare împotriva acestor radicali liberi. Sistemul nostru imunitar creează antioxidanți care sunt capabili să neutralizeze radicalii liberi și să prevină multe daune celulare. De asemenea, avem nevoie de antioxidanți din alte surse, cum ar fi fructe, legume, nuci, boabe, unele carne, păsări de curte și pește.

Pariez că puteți recunoaște acești antioxidanți: vitamina E, C și beta-caroten (o formă de vitamina A. Alții includ luetină, licopen, magneziu și zinc.

Acest proces, numit ateroscleroza (ath-er-o-skleh-RO’sis), poate duce la atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale. Dovada din ce în ce mai mare sugerează că oxidarea lipoproteinei cu colesterol LDL și efectele sale biologice pot fi prevenite prin utilizarea antioxidanților – atât în dieta și în suplimente.? În 1993, cercetătorii de la Universitatea Harvard au raportat că dozele suplimentare de vitamina E au redus de fapt cu 54 la sută riscul de boli de inimă!

Și Ce Efecte Pot Avea Antioxidanții Asupra Celor Mari? C? Cuvânt?

Aceasta este o întrebare pe care toți murim să o cunoaștem, deoarece un american din fiecare trei care trăiește astăzi va primi cancer și unul din patru va muri din cauza lui. Institutul Național al Cancerului spune că „dovezi considerabile de laborator din studii chimice, cultura celulară și studii la animale indică faptul că antioxidanții pot încetini sau pot preveni dezvoltarea cancerului. 

Cu toate acestea, informațiile din studiile clinice recente sunt mai puțin clare? Seleniul, un mineral antioxidant poate ajuta la protejarea împotriva cancerului de sân. Un expert, dr. Gerhard Schrauzer de la Universitatea din California din San Diego, a declarat: „Dacă fiecare femeie din America ar începe să ia suplimente de seleniu sau să aibă o dietă bogată în seleniu, atunci în câțiva ani, rata cancerului de sân din această țară ar fi drastic. declin.

Antioxidanții sunt făcuți în mod natural de organismul tău, dar este nevoie de suplimente din alimente sau alte surse. Cele mai mari concentrații de antioxidanți se găsesc în fructele și legumele cele mai adânc sau viu colorate, cum ar fi spanacul, ardeii roșii, zmeura, morcovii, caisele, rodiile și roșiile.