Politica de Confidentialitate

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Este politica TitanGelRomania.net de a respecta confidențialitatea dvs. cu privire la orice informații pe care le-am putea colecta de la dvs. pe site-ul nostru web, https://www.titangelromania.net/, precum și alte site-uri pe care le deținem și pe care le utilizăm.

Solicităm informații personale doar atunci când avem nevoie cu adevărat de acestea pentru a vă oferi un serviciu. Îl colectăm prin mijloace corecte și legale, cu cunoștința și consimțământul dvs. Vă informăm și de ce îl colectăm și cum va fi folosit.

Păstrăm informațiile colectate doar atât timp cât este necesar pentru a vă oferi serviciul solicitat. Ce date stocăm, protejăm în cadrul mijloacelor acceptabile din punct de vedere comercial pentru a preveni pierderea și furtul, precum și accesul, dezvăluirea, copierea, utilizarea sau modificarea neautorizate.

Împărtășim orice informație de identificare personală în mod public sau cu terți, cu excepția cazului în care legea prevede acest lucru.

Site-ul nostru web poate face link către site-uri externe care nu sunt operate de noi. Vă rugăm să rețineți că nu avem niciun control asupra conținutului și practicilor acestor site-uri și nu putem accepta responsabilitatea sau răspunderea pentru politicile lor de confidențialitate.

Sunteți liber să refuzați solicitarea noastră pentru informațiile dvs. personale, înțelegând că este posibil să nu vă putem oferi unele dintre serviciile dorite.

Utilizarea dvs. continuă a site-ului nostru web va fi privită ca acceptarea practicilor noastre în privința vieții private și a informațiilor personale. Dacă aveți întrebări despre cum gestionăm datele utilizatorului și informațiile personale, nu ezitați să ne contactați.

Această politică este în vigoare începând cu 20 noiembrie 2019.