Cum Să Vă Satisfaceți Soția În Pat Și În Viață

Tocmai am fost lăsat într-o astfel de stare de epuizare sexuală completă încât nici măcar Jude Law și Brad Pitt nu mi-au putut trezi interesul, niciodată nu mă deranjează nimic mai substanțial. Într-adevăr, așa este repletarea mea, încât mă tem că nu voi mai putea niciodată să-mi prind o jumătate de coroană Romeo și Julietta între coapse după ce am folosit Titan Gel.

Dar mă grăbesc înainte; fără îndoială, sunteți agitat să știți cum soțul meu m-a condus către un astfel de pas de împlinire senzorială și de ce am scris acest lucru purtând doar o dantelă de dantelă neagră, destul de sfâșiată și excesiv de umedă, acoperită cu pete verzi, cu aspect suspect?

Cum Să Vă Satisfaceți Soția

Totul a început destul de prozaic când am dat peste niște nebuni în uscătorul de rufe și am dezbătut dacă stau sau nu să mă gândesc la Anglia. Este un uscător de rufe, adică nu cel care se leagă. Sunt mândru să spun că pofta a câștigat peste modestia domnișoarei și am ajuns la mini-fusta mea neagră la jumătatea coapselor frumoase bronzate și mătase, am parcat fundul meu adorabil pert pe uscătorul de tâmpeni și am așteptat să devină o umezeală în jurul întăririi mele buton dragoste. Primele tremururi care prezint întotdeauna aceste experiențe în mișcare pentru mine, au început să-mi răsfoiască coapsele, decât am auzit sunetele familiare ale soțului meu asupra plăcerii plăcute a celui mai fin aparat electrocasnic din Germania.

Ar trebui să adaug în această conjunctură că Michael este un soi de modă veche, care, deși nu are nimic împotriva ficțiunii pulpei americane fără minte, consideră că descrierile corsete ale domnului Robbins ale excitației feminine sunt destul de lipsite de imaginație, sau cum mi le-a spus cândva. : „Omul respectiv este, în mod evident, câteva profilactici care nu sunt în întregime ale pachetului complet sau el nu s-ar îndepărta continuu de mărimea pieptului eroinei sale. Pur și simplu nu este conștient de nicio zonă erogena în afară de propria sa dimensiune distractivă ”. un copil ”.

Dar am săpat. Vrei să știi ce am făcut împreună după ce Michael m-a găsit în starea ridicată de excitare sexuală, pe care intrarea sa în precipitat a fost arestată brusc. Ei bine, dragii mei, vei face. Iubitul meu adusese cu el niște somon delicios, afumat, sălbatic, care, din păcate, nu va fi ceva pe care majoritatea dintre voi l-ați mâncat vreodată. Este suficient să spun că cei care au, știu că este o delicatesă de depășire a excelenței, care să nu fie comparați cu marea groaznică, cititorii mei își îndepărtează gâtul în „jos”. Prin urmare, i-am propus lui Michael să bată o salată ușoară în timp ce am desfăcut o sticlă sau trei dintr-un Zinfandel californian deosebit de ușor și fructat.

Când am terminat de mâncat și am fost bine în cea de-a doua sticlă de plonk, Michael a reușit să mă dezvăluie de bluza și sutienul meu și a fost angajat cu sârguință în reînnoirea îndelungată familiaritate a limbii sale sinuoase cu sânii mei. Atât de asiduu a fost că a acordat o atenție egală ambelor sfarcuri (pentru a nu provoca nici cea mai mică gelozie), încât explorarea degetelor sale de pe tricotatele mele a fost o întâmplare oarecum lovită. Cei dintre voi care mângâiați sfarcurile unei femei cu limba în timp ce atingeți simultan butonul ei de dragoste într-o manieră suficient de expertă pentru a-i trezi ardoarea și a turnat vin cu cealaltă mână în același timp, vor ști cât de dificil este să acordați o concentrare egală cu toate aceste sarcini în timp ce femeia are mâna în jurul bățului tău.

Câteva momente mai târziu, ne-am aruncat, așa cum se întâmplă, pe covorul din piele de oaie din salon, pe care Michael îl făcuse mai confortabil prin adăugarea plină de câteva perne plasate în puncte strategice în așteptarea abandonului nesăbuit în care ne-am cufundat acum.

Eram pe punctul de a-i scoate pantalonii când m-a apucat de încheietura mâinii și mi-a spus să închid ochii. Ascultătoare, așa cum sunt în toate lucrurile conjugale (luați notă, voi, fete eliberate) M-am înclinat imediat pe perne și am așteptat evoluții fără suflare în așteptarea a ceva destul de neobișnuit.

Nu am avut mult timp să aștept și nici nu am fost dezamăgit.

Prima senzație a fost ceva rotund, greu, dar mătăsos neted, fiind presat ușor între coapsele mele despărțite. M-am întins până să ating misteriosul intrus, doar pentru a-mi lăsa mâna cu palmă îndepărtată. Încet, obiectul, pe care îl percepeam acum, era o minge mică, a fost împins sub loviturile mele din ce în ce mai umede. Un altul a urmat-o curând și altul. Cele mai indescifrabile senzații rafinate mi s-au revărsat în timp ce limba dexteră a iubitului meu a procedat să inducă misterioasele sferoide să înceapă un dans leneș în jurul intrării îngrădite în tunelul meu dragostei.

Pentru aceia dintre voi care nu ați gustat niciodată un fruct englezesc proaspăt din copacul din propria dvs. grădină, permiteți-mi să vă descriu experiența. Fructul este rotund și are un diametru de aproximativ un centimetru și un sfert. Când este complet copt, este un verde auriu, transparent – înroșit cu evidențieri roz și violet. Pielea nu seamănă mai mult cu fundul unei femei frumoase, mătăsos neted și minunat și moale și dând atingere. Treceți fructele înainte de nas și sunteți deodată recompensat cu cel mai minunat parfum; redolentă de zile de vară leneșă, înfierbântată ca un piersic, picant ca un măr proaspăt tăiat, totuși mai complex decât unul și acoperit cu toată luxul celei mai frumoase atari de Rose. Dacă Chanel ar putea amesteca un astfel de miros, femeile ar ucide pentru asta.

Și apoi o luați cu delicatețe între buzele tăiate ușor și mușcați în carne.

Ah! Dulceața este dincolo de descriere. Atât de intens miere, aproape că îți arde gura cu dulceața, totuși ca toate fructele Naturii, niciodată bolnave în felul în care sunt dulciurile create de om. Dar stai … mai există o surpriză, căci pe măsură ce carnea se topește în gură și sucurile lipicioase îți încântă limba, întâlnești o claritate delicioasă; o încordare de crocantă asemănătoare mărului în timp ce mestecați pielea și dezlipiți încet carnea rămasă de pe mica piatră din interior.

Desigur, până la acest moment eram pe al treilea sau al patrulea orgasm și mi-am deschis cu nerăbdare picioarele pentru a-l admite pe autorul binecuvântării mele în sanctuarul meu care picură. Desigur, voi trage un vădit discret asupra a ceea ce s-a întâmplat ulterior, dar este suficient să spun că Michael a fost la fel de inventiv și de inepuizabil în explorarea tunelului meu dragostei, așa cum a fost în prealabilul său original.

Fără îndoială, voi continua să strălucesc o perioadă considerabilă de timp și nu cred că va trebui să stau pe uscătorul de rufe sau în jacuzzi până nu vom rămâne cu îngrășămintele pe care Michael mă asigură că le va rezista săptămâna – chiar să permit. pentru cererile mele excesive!

Nici eu nu-i voi scoate pe acești bătuți.

De fapt, cred că îi voi înfățișa cu câteva îngrășăminte și le voi posta pe unul dintre voi. Atunci, din nou, ai ști ce să faci cu ei? Vă las pe toți să reflectați în timp ce mă odihnesc de osteneala mea.